Hvordan kommer du et godt skridt hen ad 

vejen til en bedre ryg

Kontakt Kiropraktor Claussen

Hjælp online til dig med rygproblemer

Det kan være svært som patient at forstå, hvad der egentligt er galt, og hvad man bedst selv kan gøre for at forbedre ens smerter. Informationerne kan man få fra mange forskellige vinkler, med lige så mange forskellige betegnelser.

 

Kært barn har mange navne, og det skaber forvirring og uklarhed som patient. Derfor er det ikke unaturligt, hvis du ikke føler dig helt afklaret omkring din situation.

 

 

Behandling alene er sjældent nok

Jeg ved, hvor vigtigt det er at forstå, at behandling alene ikke gør det.

I mange behandlingssammenhænge er der ikke tilstrækkelig tid til supplerende snak, hvilket går ud over patienten. 

 

Jeg vil hjælpe dig med at forstå problemet, og hvad du selv kan gøre for at komme problemet til livs.

 

Gennem et forløb på tre måneder vil du opleve, at jeg som din tolk hjælper dig til at få lidt styr på begreberne i din journal herunder f.eks  beskrivelser af røntgenbilleder og skanninger.

 

Som din lods vil jeg siden guide dig gennem de basale begreber omkring rygproblemer, så du bliver bedre rustet til at søge den rette hjælp og til selv at foretage de rette ændringer i din dagligdag.

 

Du vil opdage at selvom det er godt for dem som kan oveskue at følge træning eller deltage i sport så kan du komme nogle gode skridt frem ved  små ændringer dagen igennem som supplement eller alternativ dertil.

 

Hvad er et forløb?

Vi starter med at gennemgå din journal og tilhørende papirer, som kan være beskrivelser af røntgen eller skanninger, oplysninger om anden behandling eller andet er relevant i denne forbindelse.


 

Du vil følge en lille rygskole, hvor de allermest almmindeligt anvendte begreber omkring rygge bliver vendt, og hvor det beskrives hvad der er almindelige behandlinger.

 

Der er lidt enkle men virkningsfulde tiltag du selv kan gøre i din dagligdag, og vi finder dem der er særligt gode skridt fremad for netop dig.

 

Der vil være lidt om førstehjælp og  naturligvis også om hvornår der skal tages affære på anden vis.

 

Vi vil være jævnligt i kontakt "tete a tete" og du kan deltage i et ugentligt fælles møde hvor der også kan stilles spørgsmål.

 

Du vil ikke blive rygspecialist, men du vil stå meget stærkere i dine valg omkring din ryg.

Patienter

Er du interesseret i et onlineforløb?

Med en travl og hektisk hverdag kan det være svært at finde tiden til at indgå i et fysisk behandlingsforløb. Men online  kan du helt fleksibelt, få god hjælp til at finde frem ad vejen til en bedre ryg.

 

Ring uforpligtende så vi kan snakke om hvad jeg kan gøre for dig på tlf. 51 41 90 62 eller send dine spørgsmål på mail niels@claussen.dk

Kontakt Kiropraktor Claussen